Tatuering Uppsala

Välkommen till Veluthe ink

Tatuering Uppsala

Välkommen till Veluthe Ink, för din nästa tatuering  i Uppsala! Till vår studio välkomnar vi dig som är intresserad av att tatuera dig. Det är viktigt att vara medveten om att en tatuering är permanent, den kommer följa med dig livet ut. Dessutom är det viktigt att känna till att alla tatuerare har sin unika stil. Därför är det viktigt att du väljer en tatuerare som tatuerar i stilen du vill ha din tatuering. Både här, på instagram och facebook kan ni se tidigare tatueringar som vi har gjort.

Oavsett om du har en klar bild av hur din tatuering ska se ut eller om du vill ha hjälp med designen är du välkommen till oss.

Vår tatueringsstudio – tatuering i Uppsala

Vår ambition är att vår tatueringsstudio ska vara en trygg plats för alla, kunder såväl som tatuerare. Därmed vill vi alltid har en bra kontakt med kunderna som väljer att tatuera sig hos oss, vi vill alltid våra kunder det bästa. Kontakten mellan oss ska vara tvåsidig, du som kund ska stolt och säkert kunna säga till om du vill ha några förändringar i designen osv. Likaväl ska vi kunna lägga in vår professionella åsikt kring vad som kommer se bäst ut och fungera för just din tatuering.

Som sagt kan du komma till oss med en färdig tanke kring design, alternativt att du kommer in till oss så planerar vi och skissar fram designen tillsammans. För att få en uppfattning kring vilka stilar vi tatuerar i rekommenderar vi er att kolla in våra respektive instagramprofiler, länkar till dem hittar ni under Våra tatuerare. Vår tatueringsstudio ligger lokalt i Uppsala.

Tatuering Uppsala

Veluthe ink

Ymergatan 14
753 25 Uppsala
info@velutheink.se